Sterrenplan 2.0

Als vervolg op het sterrenplan heeft Nautilus een Sterrenplan 2.0 ontwikkeld. De opzet hiervan is in grote lijnen gelijk aan het sterrenplan. Ook Sterrenplan 2.0 bestaat uit meerdere blokken van 6 tot 8 lessen. Ieder blok wordt met een toets afgesloten, waarbij de aangeleerde vaardigheden moeten worden getoond. 

Bij Sterrenplan 2.0 zijn de onderdelen meer gebaseerd op de techniek van de zwemslagen. Van alle wedstrijdslagen (schoolslag, rugcrawl, borstcrawl, vlinderslag en wisselslag) zal aandacht besteed worden aan het reglement, ligging, beenslag, armslag, combinatie, ademhaling en uithoudingsvermogen.

Deelnemers aan het sterrenplan krijgen een poster, en na het behalen van de toetsen zullen er stickers en certificaten worden uitgereikt. 

Deelnemers aan het sterrenplan 2.0 kunnen deelnemen aan de jaarlijkse Clubkampioenschappen. Daarnaast is het mogelijk dat er extra activiteiten worden georganiseerd waaraan deelgenomen kan worden, zoals introductiedagen en Sinterklaastraining. 

Aangezien Sterrenplan 2.0 een goede basis geeft voor het wedstrijdzwemmen zullen alle minioren zwemmers automatisch deelnemen aan het Sterrenplan 2.0.

 

Trainingstijden: 

Maandag: 18.15-19.15

 

Heb je vragen of wil je een proefles aanvragen? Vul ons contactformulier dan in: