Sinterklaasfeest bij Nautilus weer een groot succes.

Geschreven door Wilbert.

Iedereen weet dat Sinterklaas het net voor 5 december altijd heel druk heeft. Tenslotte moet hij overal pakjes gaan bezorgen bij alle kinderen, die hun best hebben gedaan in het afgelopen jaar. Gelukkig had hij ook tijd gevonden in zijn overvolle agenda voor een bezoekje aan de kinderen van Nautilus. Maar liefst 29 kinderen kwamen op donderdagavond 1 december naar het zwembad om de Sint te ontmoeten. Natuurlijk was de Sint niet alleen, maar bracht hij ook 2 Pieten mee. Al minutenlang voordat hij binnenkwam, stonden de kinderen vol verwachting in de hal te wachten. Zou hij er al aankomen? Maar nee, voordat hij er was, moesten de zwemmers gaan omkleden. Nog langer wachten! Ondertussen was de Sint een klein beetje de weg kwijt. Hij kon de hoofdingang niet vinden en kwam daarom door het sportcafe. Daar zaten ook nog veel kinderen, zoals broertjes en zusjes van onze zwemmers. En Sint zou Sint niet zijn als hij ook voor hen tijd vrij kon maken en gaf zijn Pieten de opdracht om pepernoten en schuimpjes uit te delen. Inmiddels zaten onze zwemmers vol ongeduld te wachten, maar eindelijk was het dan zover. Bij binnenkomst werd uit volle borst gezongen. Daarna werden er 3 groepjes gemaakt. Iedere keer mocht een groepje kinderen de Sint een hand geven en de vragen van Sint beantwoorden.  Ondertussen kregen zij lekkere limonade met spaanse taai taai… de andere groepjes deden spelletjes totdat zij aan de beurt waren. Er waren zelfs kinderen die even mochten voelen hoe zwaar de staf van Sinterklaas was. Na ongeveer een uurtje moest de Sint snel weg, want er waren nog veel meer kinderen die op hem zaten te wachten. Gelukkig bleven de Pieten nog even. Zij hadden een zak vol cadeautjes en natuurlijk nog wat lekkers mee genomen.  Sint is inmiddels weer naar Spanje vertrokken,  maar heeft ons via whatts app laten weten, dat hij heel blij was dat de kinderen zo hun best deden en graag volgend jaar weer terug zal komen.


Zwemmen contact informatie:

zwemmen@vzpcnautilus.nl

Snorkelen contact informatie:

snorkelen@vzpcnautilus.nl

Sponsors van Nautilus: