Sterrenplan-zwemmen

Als vervolg op het Sterrenplan heeft Nautilus een Sterrenplan-zwemmen ontwikkeld. De opzet hiervan is in grote lijnen gelijk aan het Sterrenplan. Ook Sterrenplan-zwemmen bestaat uit meerdere blokken van 6 tot 8 lessen. Ieder blok wordt met een toets afgesloten, waarbij de aangeleerde vaardigheden moeten worden getoond.

Bij Sterrenplan-zwemmen zijn de onderdelen meer gebaseerd op de techniek van de zwemslagen. Van alle wedstrijdslagen (schoolslag, rugcrawl, borstcrawl, vlinderslag en wisselslag) zal aandacht besteed worden aan het reglement, ligging, beenslag, armslag, combinatie, ademhaling en uithoudingsvermogen.

Deelnemers aan het Sterrenplan-zwemmen krijgen een poster, en na het behalen van de toetsen zullen er stickers en certificaten worden uitgereikt.

Deelnemers aan het Sterrenplan-zwemmen kunnen deelnemen aan de jaarlijkse Clubkampioenschappen. Daarnaast is het mogelijk dat er extra activiteiten worden georganiseerd waaraan deelgenomen kan worden, zoals introductiedagen en Sinterklaastraining.

Ben je nieuwsgierig geworden of heb je vragen, stel ze aan de hoofdtrainer via  sterrenplanzwemmen@vzpcnautilus.nl of loop een keertje binnen tijdens de training en stel ze aan de hoofdtrainer.

Trainingstijden: 

Maandag: 18.15-19.15

OVERZICHT SEIZOEN 2023-2024 STERRENPLANZWEMMEN

Heb je vragen of wil je een proefles aanvragen?
Vul ons contactformulier dan in: