Minioren

Bij de Minioren ligt de kern van de aandacht bij het aanleren en verbeteren van de techniek van de diverse zwemslagen. Een flinke basis zal gelegd worden in Sterrenplan-zwemmen waar deze groep ook aan zal deelnemen. Voor iedere maand hebben we een lijst met doelstellingen. Afhankelijk van het niveau van de zwemmer zullen er 1 of meerdere doelstellingen behaald kunnen worden.

In iedere periode wordt er gekeken naar onder andere de zwemtechniek, inzet en aanwezigheid van de zwemmer. Op basis daarvan wordt er aan het einde van een kwartaal een techniekwedstrijd gezwommen. In deze techniekwedstrijd staan de onderdelen van de afgelopen perioden centraal en worden beoordeeld. Deze beoordeling wordt verwerkt op een certificaat die bestaat uit een kort woordje en een afgebeelde medaille in één van de kleuren; brons, zilver en goud. 

 

Zodra de basisvaardigheden voor het wedstrijd zwemmen worden beheerst wordt er de gelegenheid geboden om deel te nemen aan wedstrijden. Het deelnemen aan wedstrijden bij Nautilus gebeurt op vrijwillige basis en zwemmers mogen dus zelf aangeven of ze wel of niet willen deelnemen aan wedstrijden. 

Trainingstijden: 

Maandag, 18.15 – 19.15, Minioren + Sterrenplan-zwemmen

Dinsdag, 06.30 – 07.15, Vanaf 10 jaar 

Donderdag, 18.15 – 19.00, Minioren

Vrijdag, 06.30 – 07.15, Vanaf 10 jaar

Vrijdag, 19.15 – 20.00, Minioren die deelnemen aan wedstrijden

Heb je vragen of wil je een proefles aanvragen? Vul ons contactformulier dan in: