Nationale zwemcompetitie

Geschreven door Jeroen van Houtum.

Afgelopen zondag hebben we de 2e competitie wedstrijd gezwommen. In de eerste wedstrijd zijn we verrassend op de 2e plaats geëindigd en daardoor was de druk op een goede prestatie bij deze 2e wedstrijd hoog.

Er is bijzonder goed gezwommen: Veel persoonlijke records zijn verbeterd. Zie hier voor de klassement Regio Zuid en via deze link zijn de persoonlijke records te zien.

Nog niet alle resultaten zijn binnen maar het ziet er naar uit dat we in deze ronde nipt hebben gewonnen. Na 2 wedstrijden staan we nog steeds op de 2e plaats en is het verschil met de nummer 1 iets kleiner geworden en de voorsprong op de nummer 3 iets groter.

De volgende vereniging competitie is op 12 januari in Hilvarenbeek. Hopelijk zijn we dan ook weer allemaal van de partij.