Sint in het Zwembad

Geschreven door Jeroen van Houtum.

Hallo beste kinderen van Nautilus,

Zie ginds komt de stoomboot…. Oeps hopelijk krijg ik dit jaar geen last van storm op zee. Over anderhalve week ben ik na een jaar weer in Nederland. Heerlijk om de warmte even achter mij te laten en in wat kouder weer te vertoeven. Ik houd namelijk best wel van regen en wind en in Spanje is het eigenlijk altijd te warm voor een oude man zoals ik.

In mijn agenda heb ik al genoteerd dat ik ook graag bij Nautilus langs wil komen.

Samen met mijn pieten zal ik in het zwembad zijn op donderdagavond 28 november van 18.15 uur tot 19.15 uur, want tja met zo’n drukke agenda begrijpen jullie dat er ook nog andere kinderen wachten op mij.

Ik zou het erg leuk vinden om alle nieuwe zwemmers te leren kennen. Maar ook met de zwemmers die ik vorig jaar heb ontmoet, zou ik graag hun vooruitgang eens bespreken.

Ook dit jaar gaan we volgens de zwemjuffen en meesters weer hele leuke spelletjes doen en mogen jullie je verhaal aan mij (De Sint) vertellen.

Nu heb ik gehoord dat er ook veel kinderen bij zijn, die normaal op de vrijdagavond zwemmen (ik geloof dat dit ‘’het sterrenplan’’ heet) en er zijn ook kinderen die op zaterdag met een snorkel zwemmen. Ik zou het wel heel leuk vinden als jullie ook van je papa en/of mama op donderdagavond mogen komen. 

Jullie moeten uiterlijk 18.10 in de hal van het zwembad zijn. Liever niet extra vroeg om het voor iedereen zo rustig mogelijk te laten verlopen. Net als normaal mogen jullie om 18.10 uur omkleden. 

Natuurlijk wil ik graag weten hoeveel kinderen er komen. Daarom zou ik het fijn vinden als jullie het bijgaande formuliertje vóór 20 november even in willen vullen en terug willen sturen naar mijn e-mailadres. (wilbertbarten@vzpcnautilus.nl)

Ik hoop jullie allemaal te zien op donderdagavond 28 november a.s.

Sinterklaas en zijn gevolg!