Zwemvierdaagse 2021

Geschreven door Wilbert.

Na een jaartje afwezigheid zijn we blij dat we in de herfstvakantie alweer voor de 10e  keer de nationale zwemvierdaagse kunnen organiseren.

De zwemvierdaagse wordt van maandag 25 tot en met vrijdag 29 oktober gehouden. Door het evenement over 5 dagen te verspreiden heeft iedereen de mogelijkheid om 1 avond te missen, maar alle 5 de dagen komen zwemmen mag natuurlijk ook. Op maandag kan er tussen 18.15 en 19.15 gezwommen worden, de andere dagen van 18.15 – 20.00 uur.

Zwemmers tot en met 12 jaar zwemmen iedere dag 10 banen (250m) evenals iedereen boven de 64 jaar. Ben je dus 13 jaar en nog geen 65 jaar dan zwem je 20 banen (500m). Natuurlijk mogen er ook meer banen gezwommen worden. Deelnemers zijn vrij in de zwemslag die ze willen zwemmen en mogen daarin zoveel als gewenst wisselen. Na afloop van het banen zwemmen is er gelegenheid om in het instructiebad deel te nemen aan een spel activiteit.

De kosten voor deelname aan de zwemvierdaagse hebben we beperkt weten te houden tot €12,- p.p. (vanaf 25-10 € 14,-) Hiervoor kun je 5 dagen komen zwemmen, krijg je na afloop een medaille en hebben we gedurende de week nog een aantal leuke verrassingen. Inschrijven kan tot en met 26 oktober aan de balie van het zwembad.

De leden van Nautilus kunnen hier een inschrijfformulier downloaden. Lever dit formulier in bij je trainer of mail dit naar TCzwemmen@vzpcNautilus.nl.

Niet leden kunnen inschrijven via deze link naar het online inschrijfformulier.