Steun Nautilus met de Rabo ClubSupport

Geschreven door Jimmy van Riel.

Help jij onze club aan een mooie donatie van de Rabobank? Stemmen kan vanaf vandaag! Maar doe dit wel vóór 25 oktober!


De Rabobank stelt elk jaar zo’n 15 miljoen euro beschikbaar waar alle verenigingen in Nederland naar mee mogen dingen. Nautilus doet mee in de regio Uden-Veghel en dat betekent dat iedereen die een rekening heeft bij de Rabobank op ons kan stemmen. Het bedrag dat wij bij elkaar sparen zullen we gedeeltelijk inzetten om onderwatercamera’s aan te schaffen zodat elke afdeling de mogelijkheid krijgt de zwemslag ook onderwater te analyseren. Hiermee wordt het zwemmen (maar ook training geven) leuker, interactiever en leerzamer.  Zwemmers zien terug wat de trainer precies bedoelt met bijvoorbeeld ‘fietsen’ tijdens de borstcrawl en de trainer kan de onderwaterfase net wat beter beoordelen. Daarbij willen we deze ook beschikbaar stellen voor onze zwemmers zelf zodat zij ook getraind kunnen raken in het gebruik ervan. Vooral voor de jongere zwemmers kan het een gave uitdaging zijn om zaken onderwater op de foto te krijgen.
Daarnaast gaan we een deel van het geld gebruiken om de vereniging draaiende te houden. Dankzij de ruimhartigheid van onze leden zijn we zonder al te grote financiële kleerscheuren de lockdowns doorgekomen, maar hebben wel flink ingeteerd op de reserves. Het aanvullen van deze is geen overbodige luxe en waarborgt dat wij in de toekomst ook onze mooie en gezonde sport kunnen uitoefenen. 


Stemmen kan heel gemakkelijk door te gaan naar www.rabo.nl/clubsupport vervolgens te klikken op “Stem nu op jouw favoriete club” en zoek vervolgens naar “Zwemvereniging Nautilus”. Ook kun je gemakkelijk stemmen via de mobiele app van de Rabobank! Ga hiervoor naar service/instellingen –> Lidmaatschap –> Rabo ClubSupport en doorloop bovenstaande stappen. 

Om te kunnen stemmen moet je ook lid zijn van de Rabobank. Lid worden is gratis en kan gemakkelijk door te gaan naar https://www.rabobank.nl/leden en de stappen te volgen. Natuurlijk kan dit ook weer in de mobiele app van de Rabobank. 

Zowel stemmen als lid worden kost je minder dan 5 minuten, is gratis en helpt ons heel erg. Trommel dus iedereen in je omgeving op om te stemmen op ons! Vooral, aangezien je op 3 clubs moet stemmen, dus ook als je lid bent van meerdere verenigingen kun je zowel op ons, als de andere club stemmen! (Dat geldt natuurlijk ook andersom voor bijv. tantes of ooms die lid zijn van een andere club, ook zij kunnen hun tweede of derde stem aan Nautilus schenken). 

Heb je vragen, opmerkingen of andere ideeën, neem gerust contact op! 
Lukt iets niet met betrekking tot het stemmen, weet dan ook de weg te vinden; wij helpen je graag verder!