Corona update

Geschreven door Jeroen van Houtum.

Beste leden van Nautilus,

In navolging van onderstaande e-mail hebben we als trainers en bestuur digitaal bij elkaar gezeten. Het is om diverse redenen niet mogelijk om extra trainingsmomenten te creëren. Daarom hebben we besloten om de trainingen die wel doorgaan anders in te richten qua groepsindeling en we hebben een aantal basisregels voor de trainingen ingesteld. In deze e-mail gaan we in op deze onderwerpen.

Nieuwe regels voor het aanmelden en in het zwembad:

  • I.v.m. de drukte hanteren we maximaal 4 zwemmers per baan, per trainingsuur dus maximaal 24 zwemmers;
  • Inschrijven* voor de trainingen kan tot maximaal 48 uur van te voren (uitzondering hierop is de ochtendtraining van morgenochtend, 30-11-2021. Heb je je voor deze training ingeschreven, dan mag je komen);
  • Een trainer controleert de inschrijvingen handmatig en je krijgt uiterlijk 12 uur een bevestiging of je wel of niet mag komen trainen;
  • Als je niet kan komen trainen, laat het dan ook weten zodat jouw plek wellicht naar iemand anders kan gaan;
  • Dringend verzoek om thuis te douchen en niet in zwembad i.v.m. het houden van voldoende afstand;

* Vanwege aanpassingen op de website worden alle reserveringen uit het systeem verwijderd. Het verzoek is dan ook om je pas weer aan te melden voor trainingen vanaf morgenochtend, 30-11-2021, 08.00 uur.

Groepsindeling vanaf 29-11-2021

De nieuwe groepsindeling treffen jullie in onderstaande tabel aan. We verzoeken iedereen dringend om zich aan deze indeling te houden en bij twijfel contact op te nemen met de trainer. Deze groepsindeling geldt zolang de avondlockdown van kracht is.

Indeling vanaf 29-11:

TrainingsmomentGroep
Dinsdagochtend 06.30 – 07.15Alle JJS + Masters
Vrijdagochtend 06.30 – 07.15Alle JJS + Masters
Zaterdagmiddag 15.30 – 16.45Snorkelen en vinzwemmen
Zaterdagmiddag 15.30 – 16.45Minioren
Zondagochtend 08.30 – 09.30JJS + Masters die MEER dan 2 km zwemmen
Zondagochtend 09.30 – 10.30JJS + Masters die MINDER dan 2 km zwemmen

Helaas hebben we moeten besluiten dat voor het Sterrenplan (vrijdagavond) en Sterrenplan zwemmen(maandagavond) er geen vervangende trainingen zijn de komende drie weken. We kunnen deze groepen niet inpassen in de huidige trainingsuren.

We realiseren ons dat we ook van jullie als zwemmers vragen om je weer aan te passen naar de veranderende omstandigheden. We hopen op jullie begrip en we zijn blij dat we voor de meeste zwemmers een alternatief hebben kunnen vinden.

Mochten er vragen zijn, dan vernemen we dat graag!

Namens het bestuur van VZPC Nautilus,

Tim van Slooten