Zwemvierdaagse 2022

Geschreven door Wilbert.

Ook dit jaar organiseren we weer voor de 11e keer alweer de nationale zwemvierdaagse.
Dit keer zal de laatste keer zijn in het oude zwembad in Veghel (Laco De Beemd)

De zwemvierdaagse wordt van maandag 24 tot en met vrijdag 28 oktober gehouden. Door het evenement over 5 dagen te verspreiden heeft iedereen de mogelijkheid om 1 avond te missen, maar alle 5 de dagen komen zwemmen mag natuurlijk ook. Op maandag kan er tussen 18.15 en 19.15 gezwommen worden, de andere dagen van 18.15 – 20.00 uur.

Zwemmers tot en met 12 jaar zwemmen iedere dag 10 banen (250m) evenals iedereen boven de 64 jaar. Ben je tussen de 12 jaar en 65 jaar dan zwem je 20 banen (500m). Natuurlijk mogen er ook meer banen gezwommen worden. Deelnemers zijn vrij in de zwemslag die ze willen zwemmen en mogen daarin zoveel als gewenst wisselen. Na afloop van het banen zwemmen is er gelegenheid om in het instructiebad deel te nemen aan een spel activiteit.

De kosten voor deelname aan de zwemvierdaagse hebben we beperkt weten te houden tot €12,- p.p. (vanaf 25-10 € 14,-) Hiervoor kun je 5 dagen komen zwemmen, krijg je na afloop een medaille en hebben we gedurende de week nog een aantal leuke verrassingen. Inschrijven kan tot en met 25 oktober aan de balie van het zwembad.

LET OP:

Ben je lid van Nautilus, schrijf je dan voor 8 oktober in via het formulier hieronder. Je krijgt dan € 4,- korting!!!

De leden van Nautilus kunnen hier een inschrijfformulier downloaden. Lever dit formulier in bij je trainer of mail dit naar TCzwemmen@vzpcNautilus.nl

Niet leden kunnen inschrijven via deze link naar het online inschrijfformulier.