Marathonploeg zwemt naar tweede plek!

Geschreven door Karin Verbeek.

Van zaterdagavond 20.00u tot zondagavond 20.00u heeft de marathonploeg van Nautilus ontzettend hard hun best gedaan om zoveel mogelijk meters te zwemmen in zwembad ‘de Wedert’ in Valkenswaard. Samen met de drie andere verenigingen EOZC (Oirschot), Tempo (Valkenswaard) en Zegenwerp (Sint-Michielsgestel) hebben de zwemmers zich van hun beste kant laten zien. Al snel werd duidelijk dat Nautilus er goed voor stond dit jaar en er een grote kans zou bestaan dat er een tweede plek behaald zou kunnen worden. Met ondersteuning van de coaches, masseurs, tellers, officials, keukenprinsen- en prinsessen en alle andere vrijwilligers hebben de zwemmers maar liefst 116 kilometer en 850 meter gezwommen. Een super knappe prestatie! Binnenkort zal dit fantastische resultaat op een gezellige manier worden gevierd!

De coaches willen dan ook alle zwemmers bedanken voor hun inzet, niet alleen tijdens de marathon maar ook voor de voorliggende periode. Vele uurtjes zijn er gemaakt in het zwembad om zo goed mogelijk aan de start te kunnen staan!

Zou jij ook wel eens zo’n fantastisch weekend willen meemaken als zwemmer, coach, teller of vrijwilliger? Dan zet het Pinksterweekend van 2025 (7 & 8 juni) maar vast in je agenda en laat het ons even weten via marathon@vzpcnautilus.nl!