Sinterklaas bezoekt Nautilus

Op donderdag 1 december heeft Sinterklaas een gaatje in zijn overvolle agenda gevonden om een bezoekje te brengen aan de kinderen van Nautilus. Alle kinderen tot 10 jaar, die lid zijn van onze vereniging,  zijn van harte uitgenodigd om de Sint met zijn gevolg te ontmoeten.

De Sint zal aanwezig zijn tussen 18.15 uur en 19.15. De kinderen zullen in groepjes verdeeld even met de Sint mogen praten.

Sinterklaas bij Nautilus

Sinterklaas bij Nautilus

Natuurlijk zal hij na vorig jaar wel heel benieuwd zijn hoe de zwemvorderingen van de kinderen is. Hij zal het heel leuk vinden als hij eventueel tekeningen mee terug kan nemen naar Spanje, dus wie tijd en zin heeft, mag zijn creativiteit laten zien.

Op het moment dat je niet bij de Sint bent, doe je samen met de trainers allerlei spelletjes in het zwembad. Hoewel de kinderen die sterrenplan doen of bij het snorkelen lid zijn, niet op donderdagavond trainen, zijn ook zij van harte uitgenodigd om deze avond bij te wonen.

De Sint kennende heeft hij meestal wel iets lekkers meegenomen en wellicht, als de kinderen goed hun best hebben gedaan, zelfs een klein presentje…..

 

Ben je nog geen 10 jaar en heb je geen uitnodiging ontvangen, meld je dan aan via TCzwemmen@vzpcNautilus.nl

Zwemmen contact informatie:

zwemmen@vzpcnautilus.nl

Sponsors van Nautilus: