Zwemvierdaagse 2016

Geschreven door Wilbert.

We kunnen terug kijken op een zeer geslaagde zwemvierdaagse. Het was wel spannend of alles goed zou verlopen, want de voorgaande jaren was de RBV de mede-organisator van dit evenement. Vanaf dit jaar stonden we er alleen voor, met in ons achterhoofd de ervaring dat het meestal wel moeilijk was om voldoende vrijwilligers bij elkaar te krijgen. Dit jaar hebben we daarom leden, ouders en andere gegadigden persoonlijk benaderd en dat heeft gelukkig geleid tot een grote groep vrijwilligers. Met zijn allen hebben we er voor gezorgd, dat alles op rolletjes verliep.

Zo’n week voor de zwemvierdaagse stond de teller met deelnemers op ca. 45, maar de laatste week ging dit aantal met rasse schreden omhoog naar 70 deelnemers aan het begin van het evenement. Op de avond zelf meldden zich nog eens 15 deelnemers, die op het laatste nippertje toch nog graag mee wilden zwemmen. Uiteindelijk hadden we met 85 deelnemers het grootse aantal deelnemers sinds 2012.

Na het zwemmen van de baantjes was er een activiteit in het instructiebad zodat (met name de jongere) deelnemers ook op een andere manier vertier in het water hadden. Voor de deelnemers die 4 of 5 dagen hebben deelgenomen was er een medaille en een oorkonde.

Alle medewerkers heel erg bedankt voor jullie hulp. Hopelijk staan jullie ook in 2017 weer klaar om dit evenement tot een succes te maken.


Algemene contact informatie:

info@vzpcnautilus.nl

Mee doen met een proefles?

Vraag nu aan!

Sponsors van Nautilus: