JJS (Junioren – Jeugd – Senioren)

Ook na de minioren zal techniek van het zwemmen bij de andere groepen bovenaan staan. Bij deze groepen zal daarnaast ook veel aandacht besteedt worden aan conditie, kracht en tactiek. Voor al deze facetten zullen er speciale trainingen zijn om de vorderingen op deze specifieke onderdelen te testen.

Door het seizoen in te delen in meerdere periodes met ieder een eigen thema hebben verwachten we dat de techniek en snelheid gedurende het seizoen zullen verbeteren. Binnen de trainingen is ook ruimte voor persoonlijke doelstellingen, indien nodig zullen trainingen hierop aangepast worden. Zoals binnen alle groepen geldt hier ook dat deelname aan wedstrijden op vrijwillige basis is.

In vergelijking met de minioren zal er in deze groepen meer individuele begeleiding gegeven worden. Met name bij de jeugd en senioren hopen we op deze wijze meer ruimte te geven tot specialisme.

De JJS groep is in meerdere sub-groepen ingedeeld. Deze indeling is gebaseerd op leeftijd, snelheid, al dan niet deelname aan wedstrijden en trainings opkomst. De definitieve indeling wordt voor aanvang van het seizoen bekend gemaakt.

De ruimte in het zwembad is beperkt en niet alle JJS zwemmers zullen op alle momenten mogen trainen. De indeling voor de diverse groepen en trainingstijden wordt gemaakt door de trainers. De zwemmers krijgen dit voor aanvang van het seizoen te horen.

Hebt u vragen over de training dan kunt u terecht bij de hoofdtrainer van de Junioren, Jeugd en Senioren (zie contactformulier) of via jjs@vzpcnautilus.nl

Trainingstijden: 

DagTijdGroep
Dinsdag06.15-07.15Allen*
18.00-19.00
Donderdag19.15-20.15
18.15-20.15Selectie
Vrijdag06.15-07.15Allen*
18.45-20.00
Zaterdag15.30-16.15 of 16.15-17.00Allen*
Zondag8.30-9.30
*Zelfstandig trainen

Heb je vragen of wil je een proefles aanvragen? Vul ons contactformulier dan in: