Masters

De master groep bij Nautilus bestaat uit volwassen zwemmers (18+) die veelal op een recreatieve manier met elkaar trainen. Doelstellingen voor deze groep zijn: 

  • op peil houden en verbeteren van de conditie 
  • soepel houden van spieren en gewrichten 
  • (eventueel) aanleren of verbeteren van de zwemslagen 

Binnen de master groep hebben we een zeer uiteenlopend niveau. Het niveau varieert van de diploma-A zwemmer die het leuk vindt om “baantjes te trekken” tot de fanatieke wedstrijdzwemmer of triatlon-sporter die actief wil trainen. Het bad is verdeeld in 6 banen, waarbij elke baan haar eigen niveau van deelnemers heeft. Onder een gezellige sfeer worden de instructies van de trainer opgevolgd. Regelmatig wordt de “15 minuten test” gehouden, waarbij getracht wordt zoveel mogelijk banen in 1 kwartier te zwemmen. Op deze manier kan eenvoudig gezien worden hoe het staat met de verbetering of het op peil houden van de conditie. 

Altijd leuk blijven de speciale trainingen zoals de Nieuwjaarstraining of de trainingen met een speciaal thema als aqua jogging of balvaardigheid. Ook bestaat de mogelijkheid om gedurende het seizoen deel te nemen aan de master wedstrijden. Deze wedstrijden zijn speciaal voor de volwassen zwemmers (20+) en hebben daardoor een veel gemoedelijkere sfeer in vergelijking met de wedstrijden voor de jeugd en senioren. 

Om deel te kunnen nemen aan deze groep dient u in het bezit te zijn van een zwemdiploma.
Heeft u vragen over de training dan kunt u terecht bij de trainer van de Masters of via masters@vzpcnautilus.nl

Trainingstijden: 

Dinsdag        06.15 – 07.15  

Vrijdag          06.15 – 07.15

Zaterdag       15.30-16.15 of 16.15-17.00

Zondag         08.30 – 09.30 of 09.30 – 10.30

Op zaterdag en zondag kan de zwemmer zelf kiezen welke trainingstijd het beste schikt.

Heb je vragen of wil je een proefles aanvragen? Vul ons contactformulier dan in: