Trainerswissel

Geschreven door Wilbert.

Met ingang van 1 januari 2017 is er een wijziging in de trainersbezetting op de donderdag avond trainingen bij de JJS groepen. Evelien Breman had al veel eerder aangegeven om de vervanging van Myra slechts tot 1 januari te kunnen doen. Ook Guus van Stiphout moet zijn trainingen bij Nautilus staken in verband met andere verplichtingen. Beide trainingen zullen overgenomen worden door Wilbert Barten.

Wilbert zal in de loop van het seizoen / volgend seizoen meer trainingen voor zijn rekening gaan nemen. Het is de bedoeling dat hij ook de trainingen van Tim over gaat nemen. Verder heeft hij als taak om andere trainers op te leiden om zo onze groep trainers op pijl te houden.

Doordat Wilbert meer training gaat geven zal hij zijn taken binnen het bestuur afbouwen. Voor de opvang van deze taken zoeken we nog een passende oplossing.


Zwemmen contact informatie:

zwemmen@vzpcnautilus.nl