Wijziging trainingstijden

Geschreven door Wilbert.

Na de mei vakantie is er een wijziging trainingstijden op donderdag avond 18.15 – 20.00 uur.

Het is tegen ons principe om tijdens een seizoen wijzigingen de trainingstijden door te voeren maar in de afgelopen maanden zien wij de indeling van de trainingen op donderdag avond verre van ideaal. In het eerste uur zijn er weinig zwemmers (soms maar 8) met 4 trainers, in het 2e gedeelte zijn er veel zwemmers met 3 trainers. Om deze verdeling beter te maken gaan we de groepen anders indelen.

 

18.15 – 19.00     Alle minioren + JJS techniek A + JJS (31 zwemmers – 4 trainers)

Wern, Mika, Rosaline, Deacon, Brechtje, Floor A, Ryan B, Veerle, Dabian, Caroline, Zainab, Femke, Amy, Sapna, Naomi, Jeremy, Loes, Wouter, Yosra, Davey, Mary-Ann, Bryan, Asher, Jeroen, Eveline, Damian, Britte, Lieke, Chantal, Jip, Brigitte

 

19.00 – 20.00     JJS + JJS techniek B (29 zwemmers – 3 trainers)

Teun v.d. B, Lana, Myra, Aron, Vera, Margot, Bram, Mark, Karin, Thom, Ananda, Teun v. R, Floor v.d. B, Ryan M, Emma, Robin, Mathijs , Bart van L, Jan, Bart L, Ludo, Kira, Gijs, Marleen, Tim, Annita, Marnix, Maurits, Joey

 

Deze indeling zal na de mei vakantie van kracht gaan (m.i.v. 8 mei).

Met deze indeling hopen we een betere verdeling te hebben zodat wij zwemmers beter kunnen begeleiden. Tevens heeft deze indeling tot doel om de overgang van minioren naar JJS soepeler te laten verlopen en de kloof tussen minioren en JJS te verkleinen.

Voor de meeste zwemmers levert deze indeling ook nog een 15 minuten extra trainingstijd op.

 

Indien deze nieuwe indeling grote problemen voor je geeft neem dan even contact op met de TC zwemmen (TCzwemmen@vzpcNautilus.nl), we gaan dan gezamenlijk op zoek naar een passende oplossing.


Zwemmen contact informatie:

zwemmen@vzpcnautilus.nl

Sponsors van Nautilus: