60-jarig Jubileum

Geschreven door Karin Verbeek.

Zoals jullie wellicht weten bestaat VZ&PC Nautilus dit jaar 60 jaar!! Dit is natuurlijk een goede reden om te feesten en we willen dan ook graag met jullie het jubileum vieren.
Dit willen we doen middels een feestmiddag op zondag 26 augustus op onze welbekende locatie ‘de Beemd’ op Vlas en Graan 101, in het Sportcafé. 
Jullie zijn welkom vanaf 15.00 uur, rond de klok van 18.00 uur zal voor het eten worden gezorgd en om 20.00 uur vinden we het weer welletjes geweest en kunnen we fris het nieuwe seizoen in!
Zoals beschreven wordt er door de vereniging voor het eten gezorgd, daarom willen we jullie vragen om 
vóór 1 augustus a.s. te reageren of je aanwezig bent. Je kunt dit doen door een bericht te sturen naar jubileum@vzpcnautilus.nl met daarin het aantal personen waarmee je komt.
Laat het ons ook even weten als je NIET aanwezig kunt zijn.
Let op!! Wanneer je je opgeeft voor de feestmiddag, gaan wij er ook vanuit dat je er ECHT bent i.v.m. de bestelling voor het eten! 
Drank is deze middag voor eigen rekening, consumptiebonnen kunnen ter plekke gekocht worden.
Diegene die als vrijwilliger betrokken zijn bij de vereniging, kunnen zich bij aanvang van de feestmiddag melden bij het bestuur. Zij krijgen een aantal consumptiebonnen aangeboden als dank voor de inzet van het afgelopen seizoen. We maken hierin een onderscheid tussen vrijwilligers en trainers. Gedurende de feestmiddag wordt bekend gemaakt wat voor presentje de trainers zullen ontvangen namens de vereniging.
De ‘jeugd’ onder ons gaat van vrijdag 24 augustus t/m zondag 26 augustus op kamp. Zij zullen rond het middaguur naar huis gaan, zodat zij ook de mogelijkheid hebben om aan te sluiten bij de feestmiddag.
Mochten er nog vragen zijn, dan horen wij dat graag.
Met vriendelijke groeten,
de Feestcommissie

Sponsors van Nautilus: