Vrijwilligers KAMP 2019!

Geschreven door Karin Verbeek.

Zoals jullie weten was het kamp van 2018 een groot succes onder de jeugd van Nautilus en willen we daar graag een vervolg aan geven in 2019! Daarvoor hebben we nog wel wat helpende handen nodig. Waar zijn we naar op zoek?

Enthousiaste vrijwilligers vanaf 16 jaar die mee op kamp willen en kunnen op 23, 24 en 25 augustus 2019, of een gedeelte hiervan. Met de groep vrijwilligers komen we ongeveer 5 keer voorafgaand aan het kamp bij elkaar om het draaiboek en de taakverdeling te bespreken. Ben jij iemand die; graag met kinderen op pad gaat, bestand is tegen een goede pot herrie én bereid is om mee te denken in (nieuwe) activiteiten? Dan zijn wij op zoek naar jou!!

Als je interesse hebt om een steentje bij te dragen mail dan naar kamp@vzpcnautilus.nl. Geef in deze mail of je beschikbaar bent in het hele weekend of op welke dagdelen je aanwezig kunt zijn.

Wij zien de mailtjes graag tegemoet!

Groetjes,
de Kampcommissie


Sponsors van Nautilus: