Hallo lieve kindertjes van Nautilus,

Geschreven door Jeroen van Houtum.

Gisteren heb ik het bezoek aan jullie in het zwembad als zeer plezierig ervaren. Ik zag dat er maar liefst 30 kinderen waren om voor mij te zingen en om mij te vertellen over wat zij zoal doen en leuk en lekker vinden.

Jullie hebben vast wel gezien, dat ik mijn mijter niet op had. Zoals al gezegd: Die domme waspiet heeft de mijter veel te heet gewassen en daarom was hij zo gekrompen dat hij niet meer op mijn hoofd paste.

Nu kon ik natuurlijk wel een nieuwe mijter gaan kopen, maar tja, vandaag is het black Friday en kreeg ik een flinke korting.

Voor dat geld, kan ik nu weer mooi cadeautjes voor jullie halen. Gisteravond zijn er nog foto’s toegestuurd van deze mooie avond en een paar daarvan heb ik bij dit verhaaltje op de site gezet. Ja.. Ook de Sint, weet nu een klein beetje hoe hij met computers moet werken..

Ik vond het heel leuk om weer bij jullie te zijn en hoop jullie volgend jaar weer te ontmoeten bij Nautilus.

Groeten,

De Sint