Opening Zwembad de Neul

Geschreven door Jeroen van Houtum.

Na ruim anderhalf jaar slopen en opbouwen, is het zwembad de Neul in Sint-Oedenrode klaar voor gebruik. Vandaag verrichtte wethouder Coby van der Pas de officiële opening van het nieuwe bad en vanaf maandag 31 januari kan iedereen er een duik in nemen!

Tijdens de opening was er een wedstrijd georganiseerd tussen Nautilus, Argo en Neptunis’58. Elke vereniging had twee zwemmers opgegeven.

Nautilus is hier nog ongeslagen in het nieuwe bad!!!

De gemeente Meierijstad had nog een leuke verrassing voor de zwemverenigingen. In elke baan lagen aantik borden in het water die de elektronische tijdwaarneming registreren. De bedoeling is dat deze aantik borden gerouleerd gaan worden tussen Schijndel, Sint-Oedenrode en Veghel.

De aantik borden zijn de gele borden in het zwembad.

Wie het nieuwe zwembad van binnen wil zien, kan Hier klikken.