Open dag – Zaterdag 13 mei

Geschreven door Wilbert.

Bij een 65e verjaardag denken we meestal aan pensioen maar niet bij Nautilus. Onze vereniging bestaat dit jaar 65 jaar en is nog net zo levendig als voorheen.

Om ons jubileum extra glans te geven organiseren we op zaterdag 13 mei een open dag.

Van 13.30 uur tot 17.00 uur is iedereen van harte welkom in het nieuwe zwembad ‘De Beemd’.

Het zwembad is dan niet alleen open voor alle leden maar dit is ook de kans om je vriendjes en vriendinnetjes, partner, ouders, opa’s en oma’s of juist je kinderen of kleinkinderen mee te nemen en te laten zien welke sportieve activiteiten Nautilus jullie allemaal kan aanbieden! Nodig ze dus uit, neem ze mee en laat zien wat je allemaal kan doen bij Nautilus!

En wie jarig is, die trakteert! Voor onze eigen leden houden we een leuke loterij waarbij er mooie prijzen te winnen zijn. Maar ook   voor nieuwe leden hebben we geweldige aanbiedingen, wat dacht je van een aantal maanden gratis zwemmen! Daarnaast is er voor alle leden om 13.30 uur een lekkernij.

Aanmelden voor deze dag hoeft niet en jullie zijn dus welkom tussen 13.30 en 17.00 uur in het nieuwe zwembad.

Nodig dus je vriendjes en vriendinnetjes uit om lekker te gaan zwemmen bij Nautilus, zeg tegen je kleinkinderen dat ze hun zwemkleding op zaterdag 13 mei mee moeten nemen naar opa en oma en kom op zaterdag 13 mei naar onze open dag!