Zwemvierdaagse 2023

Geschreven door Wilbert.

Met enige trots kunnen we melden dat we ook in het nieuwe zwembad ‘De Beemd’ in Veghel weer de zwemvierdaagse kunnen organiseren. In nauwe samenwerking met de gemeente gaat dit evenement alweer voor de 12e keer van start.

De zwemvierdaagse wordt van maandag 16 tot en met vrijdag 20 oktober gehouden. Door het evenement over 5 dagen te verspreiden heeft iedereen de mogelijkheid om 1 avond te missen, maar alle 5 de dagen komen zwemmen mag natuurlijk ook. Alle dagen kan er tussen 18.15 en 20.00 gezwommen worden.

Zwemmers tot en met 12 jaar zwemmen iedere dag 10 banen (250m) evenals iedereen boven de 64 jaar. Ben je tussen de 12 jaar en 65 jaar dan zwem je 20 banen (500m). Natuurlijk mogen er ook meer banen gezwommen worden. Deelnemers zijn vrij in de zwemslag die ze willen zwemmen en mogen daarin zoveel als gewenst wisselen. Na afloop van het banen zwemmen is er gelegenheid om in het instructiebad deel te nemen aan een spel activiteit.

De kosten voor deelname aan de zwemvierdaagse hebben we beperkt weten te houden tot €12,50 p.p. (vanaf 16-10 € 15,-) Hiervoor kun je 5 dagen komen zwemmen, krijg je na afloop een medaille en hebben we gedurende de week nog een aantal leuke verrassingen. Inschrijven kan tot en met 17 oktober aan de balie van het zwembad.

LET OP:

Ben je lid van Nautilus, schrijf je dan in via het formulier hieronder. Je krijgt dan korting!!!

De leden van Nautilus kunnen hier een inschrijfformulier downloaden. Lever dit formulier in bij je trainer of mail dit naar TCzwemmen@vzpcNautilus.nl

Niet leden kunnen vanaf 25 september inschrijven bij de balie van zwembad ‘De Beemd’ of via deze link  naar het online inschrijfformulier.