Nieuwjaars Master brunch 2017

Op zondag 8 januari 2017 organiseren wij weer de jaarlijkse master brunch in D’n Brak in Mariaheide. Ook dit jaar hopen we dat er weer veel masters aan deel zullen nemen. Immers, een keer gezellig met elkaar na kletsen na het zwemmen is ook erg leuk en wij zorgen weer voor de  nodige lekkernijen, zodat jullie met een goed gevulde maag weer naar huis gaan.

De aanvangstijd is ca. 11.00 uur en we beëindigen deze bijeenkomst om ca. 13.00 uur.

De kosten van deelname bedraagt € 5,foto-masterbuffet00 per persoon (de brunch zal weer in de vorm van een buffet worden geserveerd, met o.a. broodjes, beleg en allerlei andere lekkere dingen). Net als vorig jaar zijn de kosten van koffie en/of thee voor eigen rekening.

De kosten hiervan bedragen ca. € 1,50 per consumptie. Op deze wijze kan iedereen zelf bepalen hoeveel hij/zij hier aan uit wenst te geven.

Verder zorgen wij zelf voor melk, chocomel, jus d’orange e.d. Dit zit al bij de € 5,00 onkosten inbegrepen. Dus je mag je natuurlijk ook hiertoe beperken.

De locatie is: D’n Brak, Ericastraat 17 in Mariaheide.

Het voorstel is om te vertrekken na de training vanaf de Beemd en zoveel mogelijk met elkaar mee te rijden. Dit moeten jullie onderling zelf regelen.

Lijkt het je gezellig om hieraan deel te nemen, geef je dan op bij Ineke, Maartje, Wilbert of Margot. Bij hen kun je ook het inschrijfgeld afgeven. Diegenen die altijd hun kinderen meenemen op zondag mogen ze ook nu meenemen. De kosten hiervoor bedragen € 3,00 per kind tot 12 jaar, daarboven is de prijs € 5,00.
LET WEL: Het is niet de bedoeling dat er kinderen meekomen, die anders nooit met vader of moeder meekomen.

Wij hopen er weer een gezellige brunch van te maken.

 

Het masterbrunchcomité

 

Zwemmen contact informatie:

zwemmen@vzpcnautilus.nl

Sponsors van Nautilus: