Nieuwjaars MASTER brunch

Beste Masters,

Op zondag 5 januari a.s. organiseren wij weer de jaarlijkse master brunch in D’n Brak in Mariaheide. Ook dit jaar hopen we dat er weer veel masters aan deel zullen nemen. Immers, een keer gezellig met elkaar na kletsen na het zwemmen is ook erg leuk en wij zorgen weer voor de nodige lekkernijen, zodat jullie met een goed gevulde maag weer naar huis gaan.

De aanvangstijd is ca. 11.00 uur en we beëindigen deze bijeenkomst om ca. 13.00 uur.

De kosten van deelname bedraagt € 5,00 per persoon (de brunch zal weer in de vorm van een buffet worden geserveerd, met o.a. broodjes, beleg en allerlei andere lekkere dingen). Net als vorig jaar zijn de kosten van koffie en/of thee voor eigen rekening.

De kosten hiervan bedragen ca. € 1,50 per consumptie. Op deze wijze kan iedereen zelf bepalen hoeveel hij/zij hier aan uit wenst te geven.

Verder zorgen wij zelf voor melk, chocomel, jus d’orange e.d. Dit zit al bij de € 5,00 onkosten inbegrepen. Dus je mag je natuurlijk ook hiertoe beperken.

De locatie is: D’n Brak, Ericastraat 17 in Mariaheide.

Het voorstel is om te vertrekken na de training vanaf de Beemd en zoveel mogelijk met elkaar mee te rijden. Dit moeten jullie onderling zelf regelen.

Lijkt het je gezellig om hieraan deel te nemen, stuur dan een email naar tczwemmen@vzpcnautilus.nl

Zodra jullie je hebben aangemeld, hebben jullie 2 mogelijkheden om te betalen. Het kan via een ‘’tikkie’’ of via overmaken op onze rekening. Rekeningnr. volgt zodra de aanmelding binnen is.

Diegenen die altijd hun kinderen meenemen op zondag mogen ze ook nu meenemen. De kosten hiervoor bedragen € 3,00 per kind tot 12 jaar, daarboven is de prijs € 5,00.

LET WEL: Het is niet de bedoeling dat er kinderen meekomen, die anders nooit met vader of moeder meekomen.

Lever ALTIJD je strookje in, ook als je NIET aan het ontbijt deel neemt, zodat wij een indicatie hebben van het aantal deelnemers.

Het masterbrunchcomité